Wij zijn zeer goed beoordeeld
7 dagen per week inzetbaar
Vrijblijvende scherpe offerte
Zakelijk en particulier

SKOONZ: Uw schoonmaak specialist in Noord-Holland en omgeving! Benieuwd of we bij u langs komen?

Dagelijks rijden wij heel het land door om ons diverse klantenbestand te voorzien van onze diensten! Wij dekken vrijwel heel Noord – Holland en omgeving, benieuwd of we bij u langskomen? Lees snel verder!

Uw schoonmaakbedrijf in Almere en omgeving!

Uw woning of locatie in Almere is toe aan een grondige reiniging? Skoonz helpt u graag! Wij kunnen onze diverse diensten op locatie aanbieden wanneer het u uitkomt. Wij weten hoe er professioneel en zorgvuldig moet worden schoon gemaakt en kunnen dit ook in een bepaald tijdsbestek voor u regelen. In het afgelopen jaar hebben wij al vele klanten in Almere mogen helpen met uiteenlopende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, deze kunt u bovenin de navigatie vinden. Heeft u verder nog vragen voor ons? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Uw schoonmaakbedrijf in Utrecht en omgeving!

Uw woning of locatie in Utrecht is toe aan een grondige reiniging? Skoonz helpt u graag! Wij kunnen onze diverse diensten op locatie aanbieden wanneer het u uitkomt. Wij weten hoe er professioneel en zorgvuldig moet worden schoon gemaakt en kunnen dit ook in een bepaald tijdsbestek voor u regelen. In het afgelopen jaar hebben wij al vele klanten in Utrecht mogen helpen met uiteenlopende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, deze kunt u bovenin de navigatie vinden. Heeft u verder nog vragen voor ons? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Uw schoonmaakbedrijf in Den Haag en omgeving!

Uw woning of locatie in Den Haag is toe aan een grondige reiniging? Skoonz helpt u graag! Wij kunnen onze diverse diensten op locatie aanbieden wanneer het u uitkomt. Wij weten hoe er professioneel en zorgvuldig moet worden schoon gemaakt en kunnen dit ook in een bepaald tijdsbestek voor u regelen. In het afgelopen jaar hebben wij al vele klanten in Den Haag mogen helpen met uiteenlopende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, deze kunt u bovenin de navigatie vinden. Heeft u verder nog vragen voor ons? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam en omgeving!

Uw woning of locatie in Amsterdam is toe aan een grondige reiniging? Skoonz helpt u graag! Wij kunnen onze diverse diensten op locatie aanbieden wanneer het u uitkomt. Wij weten hoe er professioneel en zorgvuldig moet worden schoon gemaakt en kunnen dit ook in een bepaald tijdsbestek voor u regelen. In het afgelopen jaar hebben wij al vele klanten in Amsterdam mogen helpen met uiteenlopende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, deze kunt u bovenin de navigatie vinden. Heeft u verder nog vragen voor ons? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Uw schoonmaakbedrijf in Amersfoort en omgeving!

Uw woning of locatie in Amersfoort is toe aan een grondige reiniging? Skoonz helpt u graag! Wij kunnen onze diverse diensten op locatie aanbieden wanneer het u uitkomt. Wij weten hoe er professioneel en zorgvuldig moet worden schoon gemaakt en kunnen dit ook in een bepaald tijdsbestek voor u regelen. In het afgelopen jaar hebben wij al vele klanten in Amersfoort mogen helpen met uiteenlopende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, deze kunt u bovenin de navigatie vinden. Heeft u verder nog vragen voor ons? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omgeving!

Uw woning of locatie in Rotterdam is toe aan een grondige reiniging? Skoonz helpt u graag! Wij kunnen onze diverse diensten op locatie aanbieden wanneer het u uitkomt. Wij weten hoe er professioneel en zorgvuldig moet worden schoon gemaakt en kunnen dit ook in een bepaald tijdsbestek voor u regelen. In het afgelopen jaar hebben wij al vele klanten in Amersfoort mogen helpen met uiteenlopende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, deze kunt u bovenin de navigatie vinden. Heeft u verder nog vragen voor ons? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Uw schoonmaakbedrijf in Alkmaar en omgeving!

Uw woning of locatie in Alkmaar is toe aan een grondige reiniging? Skoonz helpt u graag! Wij kunnen onze diverse diensten op locatie aanbieden wanneer het u uitkomt. Wij weten hoe er professioneel en zorgvuldig moet worden schoon gemaakt en kunnen dit ook in een bepaald tijdsbestek voor u regelen. In het afgelopen jaar hebben wij al vele klanten in Alkmaar mogen helpen met uiteenlopende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, deze kunt u bovenin de navigatie vinden. Heeft u verder nog vragen voor ons? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Uw schoonmaakbedrijf in Haarlem en omgeving!

Uw woning of locatie in Haarlem is toe aan een grondige reiniging? Skoonz helpt u graag! Wij kunnen onze diverse diensten op locatie aanbieden wanneer het u uitkomt. Wij weten hoe er professioneel en zorgvuldig moet worden schoon gemaakt en kunnen dit ook in een bepaald tijdsbestek voor u regelen. In het afgelopen jaar hebben wij al vele klanten in Haarlem mogen helpen met uiteenlopende reinigings- en schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, deze kunt u bovenin de navigatie vinden. Heeft u verder nog vragen voor ons? Bekijk dan onze veelgestelde vragen!

Statistieken waar we trots op zijn

5.0
Waardering op basis van 4 recensies
Schrijf zelf een recensie
Claire PostmaClaire Postma
19:42 02 Nov 22
These people have done a fantastic job. I can recommend them to everyone. And also very nice
Claire PostmaClaire Postma
19:42 02 Nov 22
Deze mensen hebben fantastisch werk verricht. Ik kan ze iedereen aanraden. En ook nog bijzonder aardig
Innovatie MediaInnovatie Media
17:40 02 Oct 22
Kantoor is weer top! Bedankt heren
Nick MeijerNick Meijer
18:14 26 Sep 22
Skoonz vrijwel last-minute gebeld of ze nog deze week langs kunnen komen voor een grote schoonmaak van mijn woning, vriendelijk te woord gestaan en dezelfde dag is mijn woning nog schoongemaakt! Alles is mega schoon, van radiator tot hoekjes en kiertjes ze hebben niks overgeslagen, nog niet eerder meegemaakt vandaar mijn review. Resume: Toppers!
ronaldo cirstianoronaldo cirstiano
16:53 20 Nov 20
BenBen
14:57 20 Nov 20
tim tomtim tom
11:35 01 Nov 20
js_loader